Om brf Frösundet 1

 

72 lägenheter av varierande storlek i en bostadsrättsförening med god ekonomi och rimliga månadsavgifter. Fastigheten ligger i Solna och uppfördes 2001/ 2002. Gångavstånd till Hagaparkens strövområden och bad. Bussar till Sthlm City och Solna Centrum går i direkt anslutning till området eller varför inte ta en kort promenad till Solna Station och pendeltåget. Med en lite längre promenad eller cykel, når man på ett bekvämt sätt Sthlm City.

Inom föreningen har hyresgästerna tillgång till bastu, hobbyrum, digital TV, fibernät med 100 Mb per fastighet, 2 st tvättstugor, separat cykelrum och källarförråd. Hyresgästerna kan hyra föreningens övernattningslägenhet och i grannfastigheten disponerar föreningen ett antal varmgarageplatser.

Föreningen har ett av Handelsbankens lokalkontor som hyresgäst och inom området finns en medelstor livsmedelsbutik med ett väl utvecklat sortiment, ett mycket trevligt och välbesökt café, post, paketutlämning, blomsteraffär, kiosk, som även är öppen lördag och söndag, samt ett antal restauranger, öppna på såväl dag- som kvällstid.

Ett gym – Puls & Träning –  ligger i området och med en kort promenad, når man även Balance och Sturebadet Hagas gymanläggningar. Flygbussarna till och från Arlanda går i direkt anslutning till området och att ta sig till ”nya” Sollentuna eller Kista centrum går på ett ögonblick.

Inom gångavstånd ligger Solna Station, Mall of Scandinavia och Friends Arena.

Låg skattekrona, expansiv kommun, positiv prisutveckling – kan det bli bättre – läs om mera detaljinfo på vår hemsida eller kontakta styrelsen för ytterligare information.

Föreningens organisationsnummer är 769601- 8964 och den ekonomiska förvaltningen sköts av UBC i Uppsala.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s